<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\0756911493868534090098\46blogName\75Aku+Pelukis\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75BLACK\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75//megateusofe.blogspot.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://megateusofe.blogspot.com/\46vt\0753715129584700474509', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Arghhhhhhhhhhhhhhhhh - Apa nieh ???

24.1.09 by MORIBAYU

Malam tadi aku dan kawan-kawan , pergi dine di Flaming Steamboat Buffet , Sunway . Memang meriah dah cambest giler. Sorry no picture ( Sebab aku just nak have fun & x-mo fikir bout nak snappy snap ). Habis dine around jam 11.00. Tiba-tiba , aku dapat hadiah bufday from Misz Lilo. Dia kata jangan bukak kotak, tu until aku sampai umah. Tapi sorry lah , x-sampai umah pun aku dah bukak. Heheheheeee. Tahu tak apa perasaan aku bila find out apa yg lilo bagi ??

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!
Read more »

Kupu-kupu - Siapa nampak ??

23.1.09 by MORIBAYU

Tadi aku nampak kupu-kupu. Singgah hinggap di jendela. Aku nak tangkap , tapi tak sampai hati. ( X-sempat sebenarnya ). Jadi aku biarkan saja dia pergi. Aku lihat kupu-kupu itu warnanya pudar, kusam dan kelam. Tapi itu sahajalah aku lihat..

.....Tapi, ini sahaja yang aku ingat.
Warna-warna indah.Sebab imaginasi aku mmg tiada henti.

Yipeeeeeeeeeeeeeeee...- " Studio aku sudah buat pembedahan plastik "

by MORIBAYU

2 hari lepas , aku yg kebosanan telah merajinkan diri untuk mengemas studio. After 2 tahun kene la berubah sikit. Sebab aku sudah bosan , duduk berjam-jam kat dalam studio usang tu. ( Hahahahah usang ke masalahnya ?? ). Asyik-asyik benda yg sama. Aku pernah gak terfikir nak cat dinding studio nie warna merah maroon ( itu warna fav gue ).

Read more »

Di Antara Kalian

22.1.09 by MORIBAYU

Ku akui ku sangat-sangat menginginkan mu,
tapi kini ku sadar ku diantara kalian.
Aku, tak mengerti,

ini semua harus, terjadi.


Ku akui ku sangat-sangat mengharapkan mu,
tapi ku kini sadar ku tak akan bisa.
Read more »

Profil

Aku Bukan Seorang Lelaki Serius.
Aku Hidup Kerna Minat Terhadap~Log Journal-Buku Puisi Karya Rumi&Hafiz-Seni Foto&Karya Catan.Dan Aku suka Duduk Menonton Filem-Filem Indie dari Negara Iran&Perancis.


Carian Data

Catatan Terbaru

Catatan Pembaca

Koleksi Arkib

Pautan Web

Daftar Masuk

Segala bahan-bahan Media (Photo & Ilustrasi Lukisan) dan Bahan Penulisan (Puisi-Pandangan dan Luahan) adalah hak kekal milik peribadi Penulis Blog 'Aku Pelukis'.Segala pengeluaran bahan dan pindah milik isi kandungan blog tanpa keizinan penulis,adalah dilarang sama sekali.