<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-4542146822625164856', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Susun+Atur

Untuk mendapatkan semula mood-mood positif semasa berkerja.
Aku telah menyusun atur semula kedudukan barang di atas meja.
Mungkin tidak banyak perubahan.Tapi pengemaskinian ini perlu.
Sebab,aku sudah bosan dengan rupa bentuk bilik ini.Yups..bosan.
Hurm,aku rasa mahu cat semula bilik ini~dengan warna kelabu gelap.

“Susun+Atur”

  1. Blogger Zamri Says:

    Waah, sangat kemas! Very nice.
    Tapi, macam pernah dilihat meja itu...tapi di mana ya? *ahaks! :)

  2. Blogger MORIBAYU Says:

    zamri~oh meja itu bukan IKEA ya !!!.Me beli dekat sebuah kedai perabot di subang perdana.lama dah,hampir 5 tahun jugaklah usia meja tu.



    hahahahahahahaha~ada ikea design meja camtu ?.(aduhai,muka cop ikea dah kat dahi nieh ).

  3. Blogger Nabil Aizat Abdul Rahman Says:

    niceeeee...kalau i memang x nampak rupa meja dah kot.. :p

  4. Blogger MORIBAYU Says:

    nabil~meja me mmg selalu kemas.Waktu bekerja mmg semak.tapi bila kerja sudah selesai,me akan kemas elok-elok.

    sebab rumah ini,cepat berhabuk.banyak kawasan pembangunan di area ini.Jika bersepah..huhuuhuh cepatlah habuk terkumpul.


    achhh..achhhh..ahcummmmm !

  5. Blogger Zamri Says:

    yup, that's one of ikea signature home office table. very practical.

    hahaha...muka cop ikea jgk ker? if me, org mmg cop muka katalog ikea terus coz almost semua perabot in my house is ikea! errkksss! ^__^

  6. Blogger ceksumolek's Says:

    blik kamu lagi kemas dri bilik saya.. mood nak study pon datang :)

  7. Blogger MORIBAYU Says:

    zamri~hurm musti apek kedai perabot tu,copy design IKEA.

    kadang-kadang ralat juga beli meja ini.Sebab makan banyak ruang.Tapi bila fikir-fikir balik.bagus juga..sebab ada banyak space atas meja.

    kan.kalaulah logo ikea tu boleh di tukar.pasti muka kita yg jadi logo baru.( macam kfc !! ).

  8. Blogger MORIBAYU Says:

    cik aisumi~Cepat kemas bilik kamu !.Lipas dan tikus dah penuh bawah katil tu.