<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Filosofi & Foto

 Jika kamu pernah berfikiran~
Yang sebuah kamera itu,hanyalah satu alat untuk merakamkan gambar.
Maka sila gantung diri anda sampai mati~Dengan tali kamera berkenaan.
Dunia ini sudah terlalu padat.Untuk dipopulasikan dengan 'sifat kebodohan'.

“Filosofi & Foto”

  1. Blogger jejaka anggun Says:

    mcm geli jer tgk pic nih?

  2. Blogger Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi Says:

    like these status..

  3. Blogger Muhammad Says:

    shaz~Ayam itu elok saja segar bugar.Tapi lepad di edit.itu yang jadi macam ayam jeruk dah rupanya.
    Sebab me nak menunjukan~'mengambil gambar',bukan setakat tekan butang kamera saja.

    tapi hasil gambar,perlu menyentuh emosi-perhatian-dan pendapat orang yg melihat.

    jika tak~sebuah foto itu hanyalah sekeping kertas.tak mempunyai makna apa-apa.

  4. Blogger Muhammad Says:

    Aj~me buat post ini,selepas balik dari melaka.Me rasa pelik,kenapa ramai sangat budak-budak beria-ria gantung kamera di lehar,tapi meraban dan tangkap gambar yang entah apa-apa.

  5. Blogger reen afny Says:

    weee da agak da mesti edit.. tapi lawa lah. macam real je jadi 'jeruk ayam'. hoho

  6. Blogger Muhammad Says:

    reen~hohoohoh terima kasih :-)