<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

SONGLAP 2011

'Nak tengok ajer pun boleh
~
Ya,sudah tentu aku akan 'nak tengok ajer dulu'.
Dan selepas itu,barulah duduk menaip review.

“SONGLAP 2011”

  1. Blogger Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi Says:

    like. nak tengok malam ni. sebab dah x kerja wayang lagi so feel layan wayang as penonton

  2. Blogger Muhammad Says:

    Aj~Samalam,me akan nonton malam ini.(Jika selesama ini,beransur pulih).

    Selamat menonton ya.

  3. Blogger reen afny Says:

    hamboiiii~ highlight yang tu nampak. ahakss

    yea... nampak macam best je. lagi2 ada sam. auwww

  4. Blogger Muhammad Says:

    reen~Yeah,me sudah menunggu lama untuk filem ini masuk ke panggung.

    :-)

    sudah tentu.Sebab me rasa,filem ini mempunyai plot dan cinematografi yg sangat-sangat bagus.

  5. Blogger reen afny Says:

    betul2.. menceritakan pasal realiti kehidupan sekarang kan. ramai yang terjebak dengan gejala sosial negatif. da tengok ke?? kita belum tengok lagi. huhu

  6. Blogger Muhammad Says:

    reen~belum lagi.Masih kesibukan dengan hal-hal kerja.Hurmmm,harap filem ini akan dapat sambutan ramai.Bukan setakat ditonton~tapi dapat dijadikan iktibar.

  7. Blogger reen afny Says:

    sama lah... betul tu. ikhtibar untuk manusia yang sedang melakukan perkara yang sama.

  8. Blogger Muhammad Says:

    reen~yups...utk yg buat,tak buat dan yg terfikir nak buat.

  9. Blogger Cik Remyza Says:

    Cerita terlalu padat dgn ISI yg gagal di kupasakan, Bg yg boleh mengupas sendiri Isi dan Plot Cerita, Adalah satu gift kepadanya, Tetapi apa pula yg gagal utk memahami..? yg gagal utk mengupas walaupon telah memberi kan , perhatian sepenuhnya..

    Apa2, filem ini bagus lah ..

    Ikhlas dari Cik REMYZA

  10. Blogger Muhammad Says:

    Remyza~yay..sabar ya.me belum nonton lagi filem ini.Tunggu review dari me nanti.

    :-)