<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Comel

“Comel”

  1. Blogger nufab Says:

    bulu kucing tu sangat fluffy~ dari gambar macam boleh gomol-gomol je kucing ni.. hwaaa~ comel!

  2. Blogger Muhammad Says:

    cik nufab~tapi kucing nieh sangat sombung.Yups,dengan rupa bulu dan muka macam ini.Kucing manalah yg tak akan berperangai sombung ? hahahahaha

    Ini kucing jiran sebelah.

    setiap kali,me tgh buat kerja.
    Pasti dia akan datang.
    Yay~mmg sangat comel bukan ?.

  3. Blogger nufab Says:

    and lagi satu, ni kucing jantan kan??

  4. Blogger Gadis Misteri Says:

    yup.. comel.

  5. Blogger Zamri A. Says:

    i suka domestic cats sbb bulu dia very 'earthy' color. Yg ni mmg nampak mcm 'you're talking to me' kinda attitude. Hahaha! But comel n gebu.
    Btw, bokeh belakang tu mmg cantik... Loike. :)

  6. Blogger reen afny Says:

    huhu memang chomeyl pong~
    sombong?? haha patut pun... gemok gedempol. geram tengok. hehe

  7. Blogger Muhammad Says:

    nufab~errr mungkin :-) ahahhahaa nanti me periksa lagi sekali.

  8. Blogger Muhammad Says:

    zamri~kucing gemok nieh mmg sombung gila.Nanti me post gambar-gambar meow ini lagi.Serius,bila kita nak pegang..dia lari.Tapi bila snap gambar,elok jerr dia pose-pose superdupermodel !!. Yay,siapalah tuan dia nieh ?.

  9. Blogger Muhammad Says:

    reen~yups,me pun selalu rasa macam nak picit-picit jer kucing nieh.

  10. Blogger reen afny Says:

    picit je masa tuan dia takde. haha

  11. Blogger Muhammad Says:

    Reen~mati pulak si meow yg comel lagi gebu ini.

    :-)

  12. Blogger Muhammad Says:

    Cik Syakira~Geram melihat meow bobok nieh.Nasib baik bukan kucing me.Jika tak,me dah peluk sampai renyuk.

    :-)