<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Zzzzzz

Aku baru,balik potong rambut di kedai mamak.
Yay..cuma bayar caj,sebanyak Rm 8.00 sahaja.
 Selama ini,aku habiskan 30-40 ringgit utk sekali gunting.
Hurmm,mungkin sudah tiba masanya.Utk aku jimatkan duit.

“Zzzzzz”

  1. Blogger roq Says:

    dulu aku pon potong rambut kat saloon shibuya...sekarang aku potong kat kedai melayu je...sameje aku tengok stail dier potong..haha

    singgah2 la balik ye :)

  2. Blogger Muhammad Says:

    mr roq-jika kat mamak me suruh potong biasa jerk.Tapi jika kat saloon,jiak me nak nipiskan rambut n tukar style.Mamak tak reti sangat,nak buat layer2 nieh.hoohohohoh.

    yups,salam kenal ya.

  3. Blogger nufab Says:

    looks good, :)

  4. Blogger edzlin007 Says:

    ooh ingatkan Mamak pun dah pandai bab2 trend terkini.

    Apapun, potongan biasa pun nampak smart juga :)

  5. Blogger jejaka anggun Says:

    comelnyer....

  6. Blogger Muhammad Says:

    nufab-hey,lama tak jumpa kamu disini.
    :-)

    hurmmm..selamat menyambut bulan ramadhan.

    :P

  7. Blogger Muhammad Says:

    edz-betul,sebab dah potong bujet utk rambut.Sekarang waktu utk berjimat cermat.

    :-)

    mamak pun ok apa.Lepas 2 minggu,dah nampak natural balik,potongan rambut tu.

  8. Blogger Muhammad Says:

    shaz-siapa ?? kamu.

  9. Blogger nufab Says:

    ada je, tengok senyap-senyap.. :P
    oh!oh! selamat berpuasa juga utk kamu ya, :D

  10. Blogger Muhammad Says:

    nufab-bukak kasut,jalang jengket2.
    yay...mmg masuk senyap2 ya kamu.

    :-)