<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

9

 Kucing tak direka,untuk mempunyai 9 nyawa.
Tetapi,mereka mempunyai satu bentuk muka.
Yang boleh melukis,jutaan emosi dan perasaan.

“9”

  1. Blogger ~butterfly~ Says:

    tucen saya nama shiro
    dia sangat nakal

    bila saya marah
    dia suka buat muka seposen depan saya

    oh terus sejuk hati saya.

    (muhammad saya save gambar tucen ni letak kat desktop opis saya buleh?)

  2. Blogger Muhammad Says:

    butterfly-yups,itu juga yg me perasan.Me tak pernah pun membela kucing.Tapi,bila pergi ke rumah kawan-kawan yg ada.Me lihat,kucing mmg suka buat muka seposen.
    Lagi-lagi bila tgh waktu makan.
    Time itulah,mereka buat muka paling 'cute'.

    Ambik ??Boleh saja...hohohohooh

  3. Blogger deQli avem Says:

    kagum2...cukup teliti potret kucing ni...mmg blajar melukis ke?...kt mana?..

  4. Blogger Muhammad Says:

    deqli-Salam kenal.

    Errr,ini bukan potreat lukisan.Ini me snap dengan camera.Harap,jangan pula nanti tersalah faham.

    :-)

  5. Blogger deQli avem Says:

    la...hehe..dh 2 nme blog aku pelukis...sbnrnya sy tgh cari teknik2 melukis...hehe...:)...xpe la...lagipn gmbr kucing ni cute sgt..sy suke..

  6. Blogger Muhammad Says:

    deqli-owh,maaf me pun dah lama dah melukis.Jika nak lihat hasil kerja adalah.Tapi di blog me,yang satu lagi.

    ;-)

  7. Blogger deQli avem Says:

    owh...xcitednya nk tgk...nama blog tue apa....:)

  8. Blogger Muhammad Says:

    deluqies.blogspot.com

  9. Blogger edzlin007 Says:

    comelnya...entah kenapa, asal tgk muka kucing mesti cepat je keluar rasa sayang dan kasihan...

  10. Blogger Muhammad Says:

    edz-comel bukan ??.
    Tuhan mmg cipta kucing,utk kita curahkan kasih sayang sesama makhluk.Kucing mmg satu 'Hadiah'.