<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Sarapan

Aku bangun pagi ini,dengan perut yang tersangatlah lapar.Walaupun semalam,sudah 10 pinggan sushi dan satu set saba teriyaki aku telan.Tapi itu waktu luncheon.Sebab selepas jam 7,memang aku dah tak makan apa-apa.Apatah lagi,malam tadi aku masuk tidur awal.Kerana pagi ini,ada banyak kerja yang perlu di selesaikan.Aku bukak peti sejuk~lihat ada sosej,spaghetti hair,daun bawang,tomato dan sepeket Pesto.Dengan mata yang masih mengantuk.Aku siapkan saja sarapan untuk pagi ini.
Errrr..dan ini saja hasilnya.
Yay,aku memang tak pandai memasak.

“Sarapan”

  1. Blogger nottasingleword Says:

    wow. tak pandai masak dh mcm ni? if pandai? double wow la!

  2. Blogger Muhammad Says:

    Nottasingleword-Entahlah,me selalu rasa...me tak pandai masak.Tapi sebab selalu memasak.Me kena percaya,apa yg me masak itu memang sedap..hahahahaha.

    tapi jika sendiri kata sedap.
    macam syok sendiri lah,pula.

  3. Blogger ~butterfly~ Says:

    di hari ku puasa ini...
    melihat makanan seperti ini..
    huaaaaa terliur...


    gurlppp....(tunggu jam berbuka)

  4. Blogger Schubert Serenade Says:

    bukan kita yang judge sendiri kita ni pandai masak ke tak..masak la selalu dan kasi orang sekeliling makan...mereka yang judge kita ni pandai masak ke x....tapi, once da pandai memasak nanti, jgn excited overboard...hee..teruskan kasi orang lain makan ye!!!:)

  5. Blogger 2langkahdibelakang Says:

    (telan air liur)

  6. Blogger Muhammad Says:

    butterfly-wah,bolehlah ambik jadi idea..utk berbuka nanti.

    sabar ya.

  7. Blogger Muhammad Says:

    Cik Serenade-Hurmmm,yups me seronok bagi orang makan.Tapi tu lah,me selalu lari masa.Bila orang dah datang rumah.Me masih lagi di dapur.Hahahahahha,selalu yg kelam kabut di dapur.

  8. Blogger Muhammad Says:

    2langkahkebelakang-Sila berdiri 2 langkah ke belakang.*jauhkan diri anda dari skrin lappy,please.

  9. Blogger arie Says:

    pinggan kite same ah..

  10. Blogger Muhammad Says:

    Arie-Pinggan saya cap IKEA,saja.

  11. Blogger Aisumi Chan Kawa'i Says:

    ini lagi terer masak dari sumi nih..

  12. Blogger miz marikh Says:

    tengok cam sedap jekkk...

  13. Blogger Muhammad Says:

    Miz Marikh-Janji tiada siapa yang ke hospital,or mati selepas makan.Itu yg lagi me risaukan.hohohoho

  14. Blogger Muhammad Says:

    Cik Aisumi-Awak pun,boleh memasak.Janji dapat resepi,pandai pasang api dan mengacau.Taraaaaaaaaaaa....pasti jadilah.

    cubalah.

  15. Blogger miss frog Says:

    hohohoh...nak rasa sedap ka tak.....bole????ngeee~

  16. Blogger Muhammad Says:

    Misz Frog-Jangaaaaaaaaaaannnnn,nanti jika tak sedap.Me akan rasa malu lah.

    :P

  17. Blogger miss frog Says:

    alah...nak malu watpa..rasia kita dua ja...kehkeh..:P

  18. Blogger Muhammad Says:

    Miss Frog-Errrr..rahsia ??.Rasanya,ramai sudah yg baca komen-komen,yang terpapar di sini.Hohohohohoo

    bukan lagi rahsia lah.