<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Luncheon

Hari ini,aku bangun sangat awal.Ada banyak design-design yang perlu disiapkan.Jadi,supaya aku tak berhenti dari berkerja.Dan terpaksa keluar untuk pergi membeli makanan.Maka aku buat saja sarapan,yang boleh bertahan sampai ke petang.Masa itu sangat penting sekarang ini.Aku tak mampu nak buang banyak masa.Aku perlu kenyang dan cergas,untuk duduk selama berjam-jam.Dan menyudahkan semua hal-hal kerja.Jadi inilah saja hasilnya.Boleh tahan kah ?. Hahaha,aku memang..sudah gila memasak.

“Luncheon”

  1. Blogger Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi Says:

    org kata: org jepun lebih mementingkan dekorasi makanan daripada nilai makanan tu sendiri...

    hiasan dah 5 bntang nih
    hmmmmm

  2. Blogger Muhammad Says:

    Aj-Hahahahhahaha,malulah saya.
    Tinggi sangatlah markah hiasan dapat 5*.Sebab me cuma main campak-campak bahan,saja tadi.
    :-P

    Makanan jepun cute.
    Semuanya disusun mudah.

    Makanan melayu ??,Errr...selagi tak penuh pinggan.Tak panggil itu,makanan melayu..hohohooh.

  3. Blogger Mr NAEmnzr Says:

    menarik!tp mcn x kenyang smpai ptg pn?he3.
    mcm mknn kesihatan.tp nmpk cntik

  4. Blogger Muhammad Says:

    nae-hohohohoho,me makan sikit jerk lah.Yay,if lapar..me minum air saja.

    :-)

  5. Blogger miss frog Says:

    nyum3x...terasa lapar pulak.....masak tok saya bole?hehehe

  6. Blogger Muhammad Says:

    Miss Frog-Yay,malulah saya.Me belum pandai masak lagi lah.Risaulah,jika tak sedap.

    hohoohohohoh

  7. Blogger miss frog Says:

    elleh...nak jugak jgn byk asalan...hikhik..

  8. Blogger Muhammad Says:

    Miss Frog-Ala awak copy lah resepi dari google.Hohohohoho,karang penat me send.Entah sampaikan,entahkan tidak.Buatnya dimakan oleh En Posmen nanti,macammana ??

  9. Blogger miss frog Says:

    spesel delivery lah...antar pai dpan pinto...hahahaha...gurau ja^^

  10. Blogger Muhammad Says:

    Miss Frog-Yay,jika sampai depan pintu.Mmg cost tinggi lah.Minyak lagi,upah deliver lagi..hahahaaha.

  11. Blogger miss frog Says:

    hahahahaha...boleh2 t org kasi upah sekotak choky bahagi 2..nakkkk??^^

  12. Blogger Muhammad Says:

    Misz Frog-Me tak makan coki-coki.Yay,ada lagi kah wujud coki2 tu ??.Ingatkan dah pupus dah.