<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Terima Kasih

Aku selalu tertanya-tanya.Bagaimanakah blog ini akan berakhir ??.
Buat masa ini,aku memang tak punya jawapan.Kerana aku masih ada kalian semua ;
~'Sebagai Teman'

“Terima Kasih”

  1. Anonymous Anonymous Says:

    this would be my first comment here. i read ur blog since my study year until i'm employed. thanks for inspired me by ur writing. =)

    never stop writing enchek penulis ;p

    -aprieal-

  2. Blogger Muhammad Says:

    Aprieal-Terima kasih,kerana mahu buang masa,membaca dan menghayati.
    Terima kasih,kerana masih mau setia.
    Terima kasih...kerana sudi jadi teman.


    :-)

  3. Blogger l.u.q Says:

    true..u inspire us all dude with ur masterpieces...~

  4. Anonymous Aisumi Chan Kawa'i Says:

    rasanyan sumi pun dah lama jadi follower blog kamu.. keep on blogging ok =)

  5. Blogger alhariesz Says:

    ada 'warna-warni' pada blog ni yg menggamit sy btandang slalu

    harapnya jgnlah ada noktah

    selamat :)

  6. Blogger srikandi cinta Says:

    salam kenal :)

  7. Blogger Muhammad Says:

    L.u.q-Me selalu rasa,yang me tak buat apa2 pun.Cuma ada 600 lebih post,dalam masa 4 tahun.Hurmm,me mmg tak berbakat dalam dunia penulisan.

    Aisumi-Terima kasih,aisumi.Komen2 kamu,selalu mengisi kekosangan di blog ini.

    Alhariez-Me pun harap,tiada lagi tanda2 mahu ada....titik noktah.

    Srikandi Cinta-Salam Kembali untuk kamu.

  8. Blogger Ashraff Says:

    wohoooo, adakah itu megateusofe.blogspot.com/view ? kihkihkihkih

  9. Blogger Muhammad Says:

    Acap-Ya,en acapo.Kenapa ???.Hahahahahaha.

  10. Blogger Mr NAEmnzr Says:

    en megat, jgn pernah berhenti. sb byk lg, yg di luar sana, tunggu en megat update sesuatu.

  11. Blogger Muhammad Says:

    Nae-Huik,mana ada me nak berhenti. [Buat masa inilah].

    Banyakah??,mana ada banyak.
    Hohohohooho....tak kisah banyak or sikit.Janji me masih ada kudrat,mata dan hati.....untuk terus melihat.

    Itu sudah cukup.

  12. Anonymous Anonymous Says:

    Jgn Berhenti :)

  13. Blogger Muhammad Says:

    Hamba Allah-Siapa yang kata,me akan mahu berhenti ??.

  14. Blogger jejaka anggun Says:

    cik mat... cun giler kolaj tuh.... buatkan utk JA satu.... cedok jer gambar2 terbaek dr FB. mampu?

  15. Blogger Muhammad Says:

    Shaz-Laaaam,me pakai blog view sajalah.Lepas tu,crop guna snipping tool.
    Mudahlah...u pun boleh buat.

    :-)

  16. Anonymous intan Says:

    selama ini sy hanya menjadi seorang pemerhati senyap blog ini.. tp mahu kamu tahu bahawa blog ini penuh dengan inspirasi setiap kali sy membukanya..

    bagaimana kamu boleh meluahkan sesuatu perkara yang kamu rasakan tanpa perlu terlalu berterus-terang ttp orang memahami sepenuhnya...

    blog ini blog yang bgus.. teruskan memberi inspirasi kpd semua.. <3

  17. Blogger Muhammad Says:

    Cik Intan-Terima kasih,kerana sudi jadi pembaca.

    Entahlah..me cuma type,apa yg me rasa.Me tak berapa pandailah,nak meluah/bercerita dengan detail.Jadi,me type...dengan cara yg paling mudah dan simple.Mungkin ada orang,tak berapa nak faham.Tetapi,me cuma harap,mereka dapat 'rasa' sesuatu.

    Kerana
    "orang biasanya lupa,dengan apa yang kita ceritakan.Tetapi,mereka pasti akan ingat.Dengan apa,yang ...mereka rasa ".