<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Impian Si Anak Kecil

Borobudur
Prambanan
Kraton

Akhirnya~impian di zaman kecil aku.
Akan terlahir menjadi satu kenyataan.

“Impian Si Anak Kecil”

  1. Blogger ♥Syamelia♥ Says:

    borobudor- me pun teringin nk ke sana...

    kraton - tempat my ancestors... that's where i originated...

  2. Blogger Muhammad Says:

    Kak Amy-Yups,me pun harap..u dapat join sama percutian kali ini.

    Lepas 4 hari di Bandung,me n ray akan sambung lagi 2 hari cuti di Jogya.
    Jadi,siapa yg nak sambung cuti.Bolehlah ikut kitaorang.

    Huik,putri kraton kan kamu ??.
    Jom balik kampung...hoohoho

  3. Anonymous Aj Says:

    kalu ni FB then aku nak like like like jer... gambar cantek ayat pon molek wei

  4. Blogger Muhammad Says:

    Aj-Ya Allah,komen kamu...benar-benar buat me terharu.Sebab me rasa,me tiada bakat pun dalam bidang foto.Huhuhuhuhuh.

    ps-second,sebab akhirnya kamu jejak kaki juga.Ke dunia kosong hamba ini...isk isk isk.

    :-)