<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ritual III

Yay !!!~Berat badan aku sudah pun mencecah, ke angka 75 kg.Owh tidak.Mulai besok,harus kembali kepada rejim bersenam semula.Harap-harap,aku masih mempunyai displin diri yang kuat.Terlalu lama berhenti dari bersenam.Betul-betul,membuat aku jadi pemalas [Sangat pemalas macam siput bulan].Ok,ok...mulai esok,aku akan pastikan.Semuanya kembali kepada rutin hidup yang normal.Jadual senaman masih seperti dulu.7-10 pagi jog..11-12 workout.[ Huik,mana pula aku letak kasut sport nieh !!! ].Dan setiap 2 hari dalam seminggu~aku akan pergi swim.Pasti boleh..Pasti boleh !!!.Satu lagi,semoga aku kembali menjadi Vegi yang setia [ tiada lagi,curi-curi makan fishball ].And please megs,tiada lagi dine n supper di luar.[ Jadi kepada kak amy.Sila jangan call n sms mengajak me keluar makan ].Aku akan pastikan,aku akan cukup tidur dan rehat. [ Hurm,tapi cartoon 'Captain Flapjack' bersiaran setiap jam 12 malam !!! ].No more 'Couch potato',soda gembira,air berkabonat n bla bla bla.Owh,banyak benda yang aku kene block.Apa-apa pun,terima kasih tuhan.Sebab aku masih boleh hidup dengan tofu,oat dan yogurt. 

“Ritual III”

  1. Blogger jejaka anggun Says:

    good luck!

  2. Blogger Qarl Says:

    cik megat

    c o m e l what.

    hiks

  3. Blogger najnajakia Says:

    captain flapjack!!! suka sgt kartun tu.vibrant...tp entah kenapa anak sedara lebih prefer ben10..too vibrant kot =p
    p/s: u do look like a panda lol

  4. Blogger ☺[ai][sUmi]☺Chan Says:

    hehee~ best of luckk! jom sesama mengurangkan berat badan.. ^__^ yieyy!

  5. Blogger Muhammad Says:

    Shaz- terima kasih ya.hohohhoho.

    Qarl-siapa ?? me or farah ??.
    Tq tq

    Najnajakia-yehaaaa,same lah kita.
    me setiap malam,tunggu jam 12..waktu flapjack bersiaran. Flap jack terlalu comical. Budak manalah suka.
    Mereka lagi prefer action cartoon.
    But me,still setia dengan FLAPJACK dan CHOWDER !!!!.

    Aisumi-jom jom !!.Lepas 3 bulan,kita tgk.Ada tak perubahan.

  6. Blogger edzlin007 Says:

    Semoga berjaya Megat. Anda pasti boleh!

  7. Blogger Muhammad Says:

    edz-terima kasih,ya edz.Yups,me akan cuba sampai berjaya !!!.

    :-)