<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Luna II

[Nikon D80]

+Nek,kenapa waktu malam tiada cahaya matahari ????.
-Owh,Kerana tuhan mahu mengingatkan kita cu....
+ Hurmlah.........nak ingat apa pula nieh..nek ?
-Ingatkan kitalah,supaya ~ 'Bersinar Sendiri'

[Nikon D40]

“Luna II”

  1. Blogger nufab Says:

    different type of camera memang produce different type of gambar erq?? anyway, nice one~ :)

  2. Blogger ♥Syamelia♥ Says:

    bulan dan matahari keduanya memberikan kita cahaya...
    tp apakah beza antara keduanya ?
    bulan beri kelembutan...

    dan siapakan yang menciptakan kelembutan itu???

  3. Blogger Muhammad Says:

    Nufab-yups,cam dan lens yang berbeza..sudah pasti akan menghasilkan hasil n mutu kerja yang berbeza.Hurmm,bilalah me nak dapat hadiah lens baru nieh..hohoohoh.

    ps:harapa my next bufday,ada orang gila yang akan hadiahkan lens.yay.

    Kak Amy-Bulan tak sedar pun dia bercahaya.

  4. Blogger nufab Says:

    hohohohho...ouhh! dan pastinya saya bukan orang gila tu..*wink wink* ;P

  5. Blogger Abir Abhar Says:

    cantik. center! balance!

  6. Blogger Muhammad Says:

    Nufab-errrr,awak kenal mana-mana orang gila ???.Spesifik,yang murah hati nak bagi lens ???.Jika ada,sila bagi my blog add kat mereka. huuhuhuh.

    Abir-Ouwhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!! Team Jacob sini bercakap.U team edward kan ??.

  7. Blogger nufab Says:

    buat masa ni pastinya tiada siapa, bila ada nanti saya bagi ya, ;P

  8. Blogger alhariesz Says:

    "ibu pun cam matahari..."

    iklan susu.

  9. Blogger Muhammad Says:

    nufab-ok...me tak akan tunggu.Tapi jika ada.Yay,me akan jadi orang paling gembira selepas kamu.

    :P

    Alhariez-Iklan apa itu ??.Macam pernah di dengar.Tapi,di mana ya ???.Hurmmmm.