<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

A B C - Aku Budak Comel

- Meg..kalau makan ABC , apa yang kamu suka ??.
Kacang ranggup lebih,sirap manis banyak-banyak atau ada extra scoop ice-cream ??
+ Krup krap krup [ Bunyi kacang kena kunyah ].


- Meg .. serius sikit boleh ??
+[ Krup krap krup ] Ermm , me cuma suka.
Jika ada ' banyak ' kawan-kawan yang...duduk makan bersama.

“A B C - Aku Budak Comel”

  1. Blogger Mr NAEmnzr Says:

    mkn ramai2 lg best drp mkn sorg2.huuu...

    en megat,kalau ais kacang tanpa kacang krup krap krup tu boleh panggil ais kacang jugak kah?sb naem akn order ais kacang tanpa kacang dan burger tanpa sos.hmm...

  2. Blogger ikanbilis Says:

    ABC!!! nakkkkkk!!!

  3. Blogger iyllienaz Says:

    alamak..ni yg teringin nk g mkn abc kat sek 2..

  4. Blogger akulockslucks Says:

    if ade ber scoop2 aiskem vanilla pon best jgk dimakan bersama kawan2.

  5. Blogger jejaka anggun Says:

    dah lama x lepak makan ABC ngan cendol..... jom?

  6. Blogger Muhammad Says:

    Nae - err..boleh lah tu , agaknya.
    Yups..seronok makan , jika ada kawan ramai-ramai.

    Ikan Bilis - errr..u nak 'Aku Budak Comel'??.

    Iyllienaz - ahhaah..me pergi makan kat situ lah.

    Aku - if me...vanilla tu , me makan sorang jerk. hohoho

    Shaz - errr..cendol me kureng sket.

  7. Blogger alhariesz Says:

    perghhh...nampak 'lazeez' btol ABC nih...hoho.

    kat JB ada XYZ bro... :)

    *masa kecik2 dulu kita slalu berebut jajan ngan adik-beradik atau kengkawan...sorok2 makan sorang2 bawah tangga....tapi bila dah besor2 ni kita mula sedar, perkongsian itu satu nikmat takde tandingan...sebab dari perkongsian wujud kenangan indah yg takkan dpt dilupakan...

  8. Blogger Muhammad Says:

    berkongsi itu...menunjukan , betapa kita disayangi dan menyayangi.

  9. Blogger edzlin007 Says:

    teliurrnyaaaa lama tak mkn ABC seksyen 2

  10. Blogger Muhammad Says:

    edz - gie lah , kitaorang now pun. Now , selalu suka nak lepak & enjoy setiap suapan ABC , di sana.
    :P