<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

24

Sekarang,jika ada 24 jam sehari pun...memang amat tidak mencukupi.Dalam 2-3 bulan kebelakangan ini ,aku jarang dapat tidur yang cukup selama 8 jam sehari.Kerana ...setiap masa yang ada pun. Semuanya perlu di luangkan , untuk menyiapkan kerja-kerja yang berkaitan. zZZZZzzz
Penat ?? Yeap , mmg amat memenatkan .Kadang-kadang , aku pun tak tahu . Apa yang aku makan , kat mana aku duduk berehat...dan bila masanya aku tidur atau pengsan.Hidup seharian aku mmg sudah upside-down . Huarghhhhhh...Mungkin,aku patut pergi bercuti sebentar ??. Zzzzzzz

“24”

  1. Blogger jejaka anggun Says:

    finish your task ASAP, take a deep breath and relax, cik me.

    banyakkan minum power root kacip fatimah utk mengembalikan tenaga dalaman anda. ahaks!

  2. Blogger Lala Chan Says:

    sgt workhard.
    :)

  3. Blogger najnajakia Says:

    How do u do it..?u said u got no time yet your works are amazing...
    bagi sikit magic meh...heee
    Btw dun stop,bercuti ok---inspiration from a rested mind equals Glee *wink

  4. Blogger Qarl Says:

    yeah

    go for a vacation

    mane2 island kat msia pun would b ok

  5. Blogger Mr NAEmnzr Says:

    bercuti dan tidur sekejap.

    'siangkan tiba bercahaya, bermula baru, semua untukmu' (FT, Selamat Malam)

  6. Blogger Muhammad Says:

    shaz - ahaahhaha..tq utk nasihat itu. Hahaaha..me makan kene makan sireh kot. Kasi cergas sket. :P

    Lala - yups , sampai takder masa nak tido. :P

    naj - i pun tak tahu. I kene kerja , kene happy , n dalam masa yang sama ada masa utk myslef.
    Huaaa...tapi betullah , 24 mmg tak cukup sekarang ini.

    Qarl - me nak gie redang lah..hohoho

    Nae - Yah..me dah lama rindu , nak tido cukup selama 8 jam.
    :)

  7. Blogger norfaridahanum Says:

    i sokong kalau u nak pergi bercuti tu..rejuvenation!
    meh datang india meh =)

  8. Blogger Muhammad Says:

    kak nor - wah , india....me sentiasa mahu ke benua india. But my fren selalu, momokan me dengan " debu debu panas di kota delhi ".

    :P

    insya allah , ada rejeki lebih.
    sure me akan berlari di depan Taj Mahal.