<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

4 ] - ... Kasut Buruk Saya

1]- Saya suka simpan kasut buruk saya


2]- Ianya macam buku jurnal tanpa tulisan ;

Terlalu banyak catatan kisah , pengalaman , memori dan cerita

3]- Yang penting : kasut ini tak pernah mengkhianati saya...

jadi kenapa harus dibuang...??

“4 ] - ... Kasut Buruk Saya”

  1. Blogger Mr NAEmnzr Says:

    jangan buang!.kalau masih ada rasa cinta & sayang antara kamu en megat,
    terus simpan.

  2. Blogger Acaphappy Says:

    oh my god megatttt ,
    lawaaaa gileee gambar tuuu!

  3. Blogger Qaisy Jaslenda Says:

    Yang buruk, yang belum koyak,

    yang kurang kebebasan bukan keburukan
    tapi yang cinta :)

  4. Blogger \ˈdish\ Says:

    dulu aku ada kasut macam ni..tapi brand pepsi, hi-cut.

    mak aku sangat anti ngan kasut tu, tapi aku sayang.

    gila sadis, bila aku balik from college, mak aku da bakar kasut tu and tinggalkan aku ngan tali kasut je.

  5. Blogger Muhammad Says:

    Nae - me tak kan buang. Walau sudah setahun me tak pakai kasut tu.
    Me ttp sayang woo.

    acap - tau. hahahahahaha.

  6. Blogger Muhammad Says:

    qaisy - me tetap akan berlari...walau tak ada kasut !!!

    :)

    dish - “I cried because I had no shoes, then I met a man who had no feet.”

  7. Blogger humaira balkiss Says:

    coretan yg unik.
    kalau lah kasut tuh hidup dn mampu mndengr msti dye terharu gile
    dn menitiskan air mate kebanggaan ats pengharaggan yg diberikan oleh tuan nye
    ;D

  8. Blogger Muhammad Says:

    humaira -

    Me pun terharu..kerana kasut itu tak pernah " berlubang di tapak "

    :P

  9. Blogger edzlin007 Says:

    kasutmu byk jasanya kan

  10. Blogger Muhammad Says:

    edzlin - terlalu banyak..sampai me tak mampu tulis.

    :)

  11. Blogger alhariesz Says:

    dengan kasut itula megat dpt bekerja, dpt bergerak kemana-mana untuk berkarya...dan menikmati kehidupan di bumi-Nya...

    "Aku Sepasang Kasut"

    karangan tipikal masa kita skola rendah... sesuatu yang 'biasa' tapi sangat bermakna... kan? bertuah kasut tu, memiliki tuan dan kawan cam megat, yang menyayangi tanpa prejudis... :)

  12. Blogger Muhammad Says:

    Alhariez - cantik kasut kamu.

    :)