<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ady - Ini versi ada warna-warni - Hohohohoho


Mereka ada sepit - Tapi mereka tak menyepit tanpa sebab - Bukankah itu hebat

“Ady - Ini versi ada warna-warni - Hohohohoho”

  1. Blogger Farazila Says:

    wah...
    cantiknyeee ketam tue...
    besar mana tue???
    ade besar tapak tangan x???

  2. Blogger renjizakura Says:

    nice picture dude
    great
    good job

  3. Blogger *ayu* Says:

    tak nampak cam ketam.. kaler dia meletop!

  4. Blogger Muhammad Says:

    lilo - errr , besar suku tangan jerk. Kecik jerklah. hohooh

    Renjizakura - sama2 bro.

  5. Blogger Muhammad Says:

    Cik Ayu - Lohhh , jika tak nampak cam ketam ...errrr , nampak cam lauk pun ada kan. Hohohoho..lama tak makan ketam gulai masak lemak.

  6. Blogger I am Karl Says:

    megat...

    actually i paham maksud tersirat dlm entry ni

    n i juz love ur previous writing bout Gajah

    what shud i say....

    ermmm

    maybe if jumpe esok, cite2 la... kat sini kang kene quote plak.

    chill megat!

    p/s - ingat x my fren, Aisyah ms preview Sell Out tu, die forced me to advice you to 'buat bodo jek' ntaklah if gajah tu nk menggajah!

  7. Blogger Abir Abhar Says:

    bila la mereka ni nak mengawan?
    haha..
    anak2 dorang boleh buat masak lemak..
    kan?

    *tak sabar nak jumpa mereka secara live!!

  8. Blogger *ayu* Says:

    ala megat... sendiri paham sudah..
    yang meletop tu hati..
    can u imagine kalau manusia yang ada sepit mcm ketam?

    jadi laukkah?
    jadi....... kawan kah?

  9. Blogger k.A Says:

    baca entry before ni baru je nak tanya kenapa nama rainbow tapi kaler hitam. yang berwarna ni sangat cantik.
    jaga elok2 ya
    :)

  10. Blogger ☺[ai][sUmi]☺Chan Says:

    tgk pic yg 1st tu ingatkan kumbang warne warni..
    hehe~ salah la pule..

  11. Blogger alhariesz Says:

    itulah bezanya manusia & haiwan...

    haiwan walaupun tak berakal biasanya lebih rasional dari manusia yang gah mengaku bijak...tapi sebenarnya...dot dot dot...

    p/s: tak gemar bila dengar orang kata... 'Dasar binatang...!'

  12. Blogger Muhammad Says:

    karl - tu lah , me ok jerk. Biau sama gajah tu. Duk dalam kandang tu dia2 lah. Kang aku sepak buntut dia nanti...alalalala

    Abir - ko jangan rapat dengan aquarium ketam kecil ku itu. Aku tahu kau nak makan diaorang kan !!!

    Ayu - Errrr , if manusia ada sepit , mau diaorang tak guna chopstick lagi kot ??? larikkkkkkkkkkkkk !!

    K.A - yang black n white tu utk editorial mag ..huhuhuhu..yeah , me janji akan jaga mereka sampai mereka mampu berdikari.
    terima kasih sebab mengingatkan.

    Aisumi - kumbang ?? me tak berniat nak bela kumbang lagi..later lah kot.

    Alhariez - Hohohohoh , faham ya..apa yang me maksudkan. baguslah