<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tahu main piano ??

Aku happy ,sebab dah dapat beli satu set pensil Lumograph. Ada 12 code dari 2H - Sampai lah ke 8B . Huik , macam key muzik plak.Tapi yang nyata,aku leka duduk melakar di Kedai Resepi Rahsia.Sambil menunggu mee soba yang aku order kesejukan sebentar.Melukis itu indah bukan ??.Macam mendengar muzik tanpa bunyi-lirik dan nada.

Mee soba - Mee soba dan mee soba lagi.
Pelik , aku suka pergi lepak dan makan-makan di Resepi Rahsia.
Tapi x-pernah sekalipun,aku mengorder sepotong kek or menu lain
~ selain Mee soba !!!!

“Tahu main piano ??”

  1. Blogger jejaka anggun Says:

    soba yo lah jang oi!!!

    cik shaz tau pensel 2b jer cik me.

  2. Blogger alhariesz Says:

    mi soba....(3 suku kata)

    saya pnah makan korean style @ Food Court midvalley....teringin nak rase 'kimchi'...sume menunya tulis korea...nyebutnye bukan main susah...

    saya order 'sim mim bip bip dop dot' (lebih kuang bunyiknye...) ntah bape suku kata tuh....huahuahua...tapi tak sebut, segan...tergeliat lidah...

    cuma tunjuk..."saya nak ini!"

    agaknye kalo 'mee goreng mamak' jual kat Perancis, mungkin omputih pun cuma tunjuk gambar kat menu dan order, tak sebut cam saya....

    P/S: eh, Coklet Indulgence @ Resipi Rahsia sedap wor...! :D

  3. Blogger anaaiman Says:

    cam biasa.... lakaran yg ana rasa pasni kalo g restoren 2, msti nak coba gak mee soba!!

    nampak sedap mee jerk mee dalam lakaran megat 2...hehehe

  4. Blogger Cik LuLu Says:

    :)

  5. Blogger UTP CHOIR GROUP Says:

    mee soba tu ape ek?

  6. Blogger edzlin007 Says:

    mesti sangat sedap mee soba itu.

  7. Blogger thepretender Says:

    saya ada set pensel itu jugaaaaaaaaa

  8. Blogger Muhammad Says:

    mr shaz - pencil 2b ?? tu antara satu , 12 batang pensel yang wujud cik shaz.

    hariesz - me tak makan coklat , tu sebab me tak order kek2 tu semua.
    lagipun mee soba tu just salad , sayur n mee. so me rasa tu diet yg bagus 4 me.

    :)

    anaaiman - huik , cubalah sekali. if tak rasi..tak yah makan lagi k :P

    UTP - tu lah , mee salad kot. sebab mee tu dalam salad sayur !!! me tahu makan jerk.

    edzlin - tal kah sedap kot , tapi sebab me on diet. so tu jerk lah yg me berani order .

    mr pretender - awak pun ader ??? sama lah kita. hehehehee jom conteng - conteng

  9. Blogger JQR Says:

    wahah , soba sedap gila kot ;D

  10. Blogger |Liyana PELANGIā„¢ | Says:

    mee soba?
    tapena dengar pun?
    me tao x,puas yana pk,kedai resepi rahsia tew kedai pe..upe2 nye secret recipe ekk?yana pasan pun sbb me ckp me x penah order kek..haha..!
    rugi tao tak makan kek coklat dye..sedap me..

    nyum3 !

  11. Anonymous Anonymous Says:

    x tau plak ade mee soba kat malaysia ni..dari mane asal mee 'alien' ni?hehe..
    syabas coz dpt semua set pensel 2.teruskan melukis.

  12. Blogger Abir Abhar Says:

    megat!!
    yang UTPCHOIRGROUP to actually is me tau..
    salah guna account
    haha...

    bila nak belanja makan?
    lapa2

  13. Anonymous faroma Says:

    wah nice pencils n the drawing. mee soba xpenah dgrla. mee'alien' 2 asal dr planet mane ek?..hehe

  14. Blogger Muhammad Says:

    JQR - sedap nya..bergantung gak pada individu. hohohoho

    abir - yeap , me tahu ttg itu.me dah masuk blog tu. so u boleh nyanyi macam groban ??

    makan ..insya allah , bila u dah kembali ke kl..

    faroma - me soba tu menu dari resepi rahsia :P alalalalala

  15. Blogger Mieza Suhaini Says:

    kenapa blog

    http://deluqies.blogspot.com/

    untuk readers je ?

  16. Blogger MORIBAYU Says:

    Salam

    mieza

    yups,saya sudah tutup blog 'deluqies'.
    saya sudah tawar hati untuk berkongsi hasil kerja di situ.
    Terlalu ramai yang ambik hasil kerja saya di situ,dan mengaut keuntungan utk diri sendiri.
    Maka biarlah blog itu ditutup buat selamanya.