<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Bawang Besar & Bawang Kecik

" Jika satu saat mengubah sehari - Satu tahun mengubah apa ?? 


Ramai yang tanya kenapa aku x-publish pic Haris ???. Errrr , sebab aku x-mo , biasakan dia dengan cam sebenarnya . Hahahahaha , tgk jerklah apa dah jadi kat Muchie !! . Muchie now dah gila bergambar .( Sebab masa kecik2 , aku asyik snap picca dia ) . Satu lagi , Ngikut sapa tah perangai suka bergambar tu ?? . Pantang tengok aku halakan camera , mula lah en muchie bagi pose chumel. Hari tu , siap duduk2 atas rumput lagi . Pening kepala aku tgk. Jadi , since tu aku memang jarang-jarang nak snap pic Haris. Lagipun haris asyik tido jerk. X-mo la kacau kan. Ok , untuk tak menghampakan mereka-mereka yang nak tgk pic haris , here...aku dropkan satu. Janji after this , janganlah culik haris ok !! ( Pesanan - kepada kawan-kawan aku , yang masih gagal nak culik murkly ) .Huh

“Bawang Besar & Bawang Kecik”

  1. Blogger alhariesz Says:

    mata Haris agak 'deep'...renungannya dalam...mata yang tengok jd rase tenteram...

    semua orang nama Haris mmg begitu agaknya... (ceh, puji diri sendirik..huahuahuahuahua)

    wah En Haris...kita boleh jadik kawan...hehe

  2. Blogger Nad. Says:

    ehh adik murkly pun comeeeel x)
    takpe laa, besar nanti dua2 boleh jd model. Dua dua punnn comel.
    Suka suka suka :D

  3. Blogger Kheme Rosly Says:

    tomeynye. mcm..
    huhuhuh

  4. Blogger edzlin007 Says:

    rupe sama la....ngee....geramnya tgk, rasa nak cium je... comel... baby haris i lap u

  5. Blogger Muhammad Says:

    hariesz - wah ,puji diri sendiri nampaknya :) hohohoho

    nad - model ?? kene masuk kosmo dulu..huik huik

    kheme - ya , tomey cam u gak !!!

    edzlin - errrr , sama cam me ??? lap u ??? me ???