<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Aku Tension !!!


" Aku stress + Hijau = Terbakar hati "
Stress - Sebab tak dapat pergi ke Istana Budaya tadi. Ramai kawan-kawan aku yang hadir. Tapi aku tiada di sana. Huhuhuhu , sedih sangat-sangat. Aku bukan la kesah nak tengok pementasan tu sangat-sangat.( tapi jika 10 minit pertama jalan ceritanya amat bagus dan menarik ..aku pasti lupa dengan kawan2 kat sebelah - hohohoho ). Tapi bagi aku , inilah cuma masanya utk aku berjumpa dengan kawan-kawan blogger. Tahu tahu jer lah. Semuanya bussy mussy dengan hal duniawi , masing-masing. So , bila ada waktu utk berjumpa dan bertukar-tukar fikiran. Ini lah antara waktu yang amat senggang untuk berjumpa , berbual dan bersosial.

Ermmm , dah lah dengan kepala aku yang bengal , sakit perut then selsema yang teruk. Aku keseorangan kat rumah. Dalam bilik biru yg cantik nie , menahan sakit keseorangan. Aku dah lupa , berapa banyak panadol n ubat aku telan. Aku cuma nak sihat cepat jerk. Jika tak , aku kene cancelkan aktiviti hujung mingu nieh. Owh tidak , harap aku masih mampu sihat sebelum hari jumaat besok. Kalau tidak , semua plan aku , akan hancus musnah. Arghhhhhh...tidakkkkkkkkkkk !!!

Cuma aku semakin pelik. Semakin aku demam dan fikiran berserabut. Makin aku bertambah kreatif. Tengok saja pada pic di atas . Keseorangan di rumah , mmg buat aku sesak dengan idea . Ermmm , mungkin saja memujuk hati. Satu lagi - Me tak kisah jika anda / pembaca semua. Mahu mengambik gambar atau apa sahaja isi blog nieh. Tapi please , sila tolong kreditkan nama blog nieh. Terima Kasih kepada saya ?? , itu tak perlu. Cukup hanya dengan ingatan , yang blog ini masih bertuan.

“Aku Tension !!!”

  1. Anonymous faroma Says:

    hehe me dah jadi org hijau ( the hulk yg kurus ).sabarlah maybe next time leh tgk teater 2.

  2. Blogger jejaka anggun Says:

    get well soon...

  3. Blogger I am Karl Says:

    tu la megat

    karl was there

    karl lepak2 skali with kak wawa, ray, adam, wenkt, pyan, bro.ajami & reez..

    seronok

    kalo la megat ade...

    hehe

  4. Blogger edzlin007 Says:

    get well soon megat

  5. Blogger Mr NAEmnzr Says:

    hi en megat...
    hmmm... i was there too,with mr haiqal.mula2 naem teruja gak bila haiqal ckp "megat mungkin ada".

    wish to meet u i fine day.
    get well soon k.

    boleh naem nk ckp mcm nih:
    "I'M 1 OF Ur BIGgest FANS"
    : )

    [p/s:thx to en. Ajami too]

  6. Anonymous d7 Says:

    ape kata minum 100+ yg tak sejuk tu..
    gantikan drp mkn panadol..
    slalu nya kalau demam me minum 100+..
    pastu insha allah ok da la..

    panadol x bagus utk kesihatan ok..
    em, pasal selsema.. minumlah fresh orange suam.. or mkn oren / kiwi & vitamin C yg sewaktu ngannya..

    semoga cpat smebuh k

  7. Anonymous Anonymous Says:

    i luv ur words and works..
    hope to know u better..

  8. Anonymous Anonymous Says:

    mybe u cn gve me ur ym add

  9. Blogger Muhammad Says:

    faroma - isk iskk..ok..nanti em tgk lain waktu..lain teater..

    karl - yeap..takder rejeki nak jumpa la tu. tak pa..masa ada lagi :)

    edzlin - tq tq... :)

    naem - hohohohoho , nak autograph ???
    yeah..mungkin lain waktu kita jumpa..pasti kannn.

    d7 - yeah , me dah buat dah tu..minum 100+ . now dah ok dah. yipeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

    anonymous - errmmm , siapa anda ??

  10. Blogger hazarimi hassan Says:

    sungguh comel megat itu...

    hye..just drop by..

    ur blog is so happening..!!