<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Aku suka Caravaggio

Caravaggio memaparkan imej "Budak Lelaki"
sebagai sebuah  item yg jelas,rapuh dan Luhur.
Hebat bukan..


“Aku suka Caravaggio”

  1. Blogger Nabil Aizat Abdul Rahman Says:

    i love the way u think and the way u take pictures...so creative...

  2. Blogger tuntung Says:

    caravaggio 2 pe?

  3. Blogger Eddie Says:

    Terima kasih sebab sekali sekala dtg jenguk blog aku and tinggalkan komen. Keep up Megat/Muhammad. You're just full of creative ideas. Suka blogs kamu.

  4. Blogger I am Karl Says:

    megat

    d pic was nice

    cume if amik dr sisi, n lebih foucs pd dat fruit, mst lebih nice

    rasenye la

    haha

  5. Anonymous faroma Says:

    pose me mcm 'budak baik'. hehe.lapar plak tgk buah2 tu.

  6. Blogger alhariesz Says:

    Durer pula kelebihannya mampu visualize all the smallest details, cam renungan mata (seolah-olah imej itu merenung mata anda), kilat dan guruh di langit, bulu-bulu halus haiwan, etc...

    setiap peintre ada keistimewaan masing2...

    megat pun bleh cipta keajaiban milik megat sendiri...ianya dalam diri megat...cari la... :)

  7. Blogger Muhammad Says:

    nabil - terima kasih , me pun suka cara u menulis dan berfikir.

    tuntung - caravggio tu pelukis dan dialah idola me.

    eddie - errmmm , sama2 lah dari me.
    Ya , blog kamu menarik. tu sebab me selalu singgah lalu datang senyap2.

    karl - ok , later me snap dari sisi. hait haitttt !!!

    faroma - budak baik ?? hohohohoh , me pun lapar gak..tu yang habis sebesen tu.

    alhariez - tu lah , mencari keajaiban tu macam mencari kunang di siang hari.

    :)