<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Putus Harapan ??

Adakala ..aku rasa macam jatuh
Berpusing-pusing ~ Entah kemana...


Now aku suka spend masa kat dalam studio. Aku batalkan semua jemputan. Aku x-lagi lepak-lepak kat luar or habiskan masa ngan kawan-kawan. Since 1 Jan 2009 , aku dah limitkan pergaulan dan masa aku di luar. Aku dah cut bajet. Aku dah stop Ber-Myspace dan Ber-FaceBook. Dan aku dah lebih suka.Untuk menghabiskan masa yang ada,dengan diri aku sendiri.



Kenapa ??

Sebab aku dah besar.Aku bukan budak-budak lagi. Aku sudah penat menolak ajakan untuk berlibur di malam minggu. Sebab aku sudah bosan. Walau aku menari sampai panas lantai. Atau ketawa gembira sampai subuh. Untuk apa ??.Aku tiada siapa untuk di kongsi bersama.Jadi better,aku just DIAM

Walauapa-apapun,Aku sedar...aku masih bernafas.
Itu lagi penting dari segala apa...

“Putus Harapan ??”

  1. Blogger my name is KARL Says:

    salaam megat..

    whatever reasons behind all of dis, only u, urself know!

    as a fren, i'd like to gve a very-common-advice : be strong! it's like - u have chosen a road, so, u hv to go thru that road till u reach d place! confusing? hope not~

    dont say dat u dont hv anybody..
    U got Allah s.w.t!

    chaiyok, bro!

  2. Blogger Muhammad Says:

    terima kasih karl
    ini jalan utk 2009
    :P
    errrr....anybody ??
    DIA mmg bukan sesiapa..
    :)

  3. Blogger my name is KARL Says:

    yup.. bro, u got it, rite!

    DIA bukan sesiapa...

    but to me,

    HE still somebody!

    ape2 pun pemahaman kite, DIA tetap DIA yang SATU!

  4. Blogger Muhammad Says:

    somebody ??
    maybe ada ayat yang lagi tepat
    :)

  5. Anonymous Anonymous Says:

    hye!
    lately nie i owz ikut ur info dlm blog u..
    u hv a great idea and bakat dlm merungkai satu gmbr menjadi satu dimensi hidup yg realiti.....
    tahniah la!
    whtever u ckp psl diri u n i sgt t'tarik dgn gaya penyampaian u membuatkan org berfikir setiap makne kata2 u..
    teruskan berkarya kerna karya terindah hny dr mereka yg memahami pengertian makna diri..