<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ketam Sarkas

" Lihat,saya sedang mempromosikan Yoga "- Madame Crab

Hohohohoho , now hidup yang aku lalui setiap hari...hampir sempurna. Aku gembira sahaja, lepas bela En Joey & Madame Crab. Tengoklah apa yang Madame Crab boleh buat . Aku rasa macam nak hantar dia, pergi masuk join Sarkas. Hohhohohohoo..kelakar pula aku tgk aksi menari dia itu. Cuma aku harap , Madame Crab tak amalkan selalu ,tarian Yoga itu. ..nanti kena tangkap pula.

“Ketam Sarkas”

  1. Blogger Abir Abhar Says:

    comel!
    hehe..
    hebat

  2. Anonymous FaPet Says:

    Ish..ish..ishhhhh...kagum plok eden melihatnyo...Incik Megat ekau antar Madame Crab trainig kek tadika mano?? nak gak eden antar kambin gurn eden kek tadika tu gak muehehehehe...

  3. Blogger w√©nkt Says:

    oh
    ketam ni rupanya

    kat aquarium shah alam ada jual
    rm25 satu
    tapi mmg sepit dia nampak kuat!

    bagi mkn apa erk?

    cam best je

  4. Blogger jejaka anggun Says:

    dia bukan islam kan? so leh lah buat yoga....

  5. Blogger Lily.Lulu Says:

    so cute !!
    ;)

  6. Blogger Mr NAEmnzr Says:

    naem dpt rasakan en megat selalu menari depan Madame Crab selalu,sb tu dia buat mcm tu.
    mungkin la kot..hehe...

    nnti kalo en megat nk bukak sarkas bgtau eh,nk p tgok:p

  7. Blogger Muhammad Says:

    Abir - ya , comel banget kan.

    Fapet - me tak hantar tadika , cuma me bagi makanan berzat.Then..maybe sebab genetik yang bagus kot ?? ohohohoh

    Weknt - 25 ?? me buy 18 hengget jerk utk 2 ekor. Mereka makan palet tu jerk. Mmmg senang jagalah.

    Shaz - ya dia bukan..but tuan dia ya.Jadi me tak mahu..bersubahat sekali.

    Lily - u patut bela seko. Sure jirang tertanggan akan buat kamu , jadi bahan bualan .Hohohohoh

    Nae - Hahahahah , yeah..me selalu manari. Budak kecik kan suka meniru !!!

  8. Anonymous Anonymous Says:

    hehehehe mmg shumel ..
    die leh wat akrobatik tk ..? :D

  9. Blogger Muhammad Says:

    anonymous - errrr..itu me tak ajar lagi.
    :P