<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6911493868534090098\x26blogName\x3dAku+Pelukis\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://megateusofe.blogspot.com/\x26vt\x3d-3355259866565760309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Aku Bussy - Lah

" Terima Kasih - Kerna biarkan aku tersenyum "


Maaf pada semua. Kerna aku sekarang ini , makin tidak rajin utk menulis . Maaf lah , bukan aku sengaja mahu meninggalkan blog ini sunyi dan sepi tanpa cerita. Tapi aku memang teramatlah bussy , yang sangat-sangat 2-3 minggu ini.

Minggu lepas , 3 hari aku di PD . Balik KL , pada hari isnin. Aku sudah bussy untuk menyiapkan semua kerja-kerja sebelum aku bercuti panjang. Memang tunggang-langganglah hidup aku. ( sampai aku tak tidur semalaman ) . Nasib baik ada kawan-kawan cam farah , joey dan abir di sisi . Yeah , terima kasihlah sebab setia menanti di sebelah. Membantu aku utk menyiapkan semua kerja dan tugasan. Terima Kasih juga pada Sakura , Karl dan mereka-mereka yang memberi kata semangat . Aku hargai sangat-sangat, setiap sokongan yang anda semua berikan.


Sekarang aku sedang bersiap-siap. Kerna hari ini , aku kan pulang...Jumpa nanti di petang isnin. Ada banyak cerita mahu aku kongsikan.

“Aku Bussy - Lah”

  1. Blogger jejaka anggun Says:

    jalan baik-baik...

  2. Blogger anys Says:

    wow! best nyew dpt men pasir...
    keke...

  3. Blogger aini nordin Says:

    wah best nya duk tpi laut kat PD..
    but da slalu pg rsa cm da xbest plak..
    ala2 model iklan plncongn la plak..

  4. Blogger Abir Abhar Says:

    selamat bercuti k...
    u need the break!!

  5. Blogger adibah Says:

    kickapoo memang sedap kan?
    selamat bercuti, dik

  6. Blogger edzlin007 Says:

    bercuti? selamat bercuti

  7. Blogger a.z.n.e.e Says:

    okey.. okey..
    x sabar nk dgr citer..

  8. Blogger ..secret.. Says:

    pd..wow,,

  9. Blogger Mr NAEmnzr Says:

    jgn risau en megat.
    sb masih ada yg menunggu cerita2 kamu.
    nnti kongsikan k: )

  10. Blogger Muhammad Says:

    shaz - ya , nanti me suruh pakcik bus tu drive elok2 .

    anys - main pasir ??? tgh larikkk -larikk main kejar time nieh.

    abir - ya , me perlukan break lohh.

    adibah - kickcapoo , hahahah. Dulu me tak suka. Now leh plak tertelan benda nieh. Sedap ?? yeahhhh...

    edzlin - terima kasih ya , cik edzlin.

    aznee - sat , me nak bercerita. Hohohohho .

    Secret - PD ..Ermm , me suka datang sini tuk ilangkan tension.

    Nae - Sure..sabarlah , me sedang menaip-naop ini.